top of page

Kattehotell

Vi er et koselig kattehotell hvor kattene kan få møte nye utfordringer, nye venner og nye opplevelser. Vi bruker mange timer sammen med kattene hver dag. Å drive kattehotellet er en livsstil og vi nyter hver dag vi har sammen med de skjønne pusene. Vi knytter bånd til hver og en og tenker ofte på de også etter at de har reist hjem. Vi gjør alt vi kan for at kattene skal ha en god opplevelse her, basert på kjærlighet, tid, forståelse og omtanke for den enkelte. 

 

Kattehotellet består av 200 kvm inne med 32 rom samt egen avdeling for katter som evt må i isolasjon. 

Vi har 21 standardrom (1,2 kvm), 9 luksusrom (1,8 kvm) samt to suiter (2,7 kvm).

Rommene er store og lyse med soveplasser i fler høyder. 

Kattene sover på rommene sine om natten, men går fritt hele dagen. Her har ingen av kattene et eget territorie å passe på, så her kan alle være venner. Vi ser at kattene er mer sosiale enn det mange tror. Fler av kattene danner gode vennskaper med hverandre. 

Vi har en stor inngjerdet luftegård på 60 kvm. Her kan kattene få frisk luft og nyte synet av hestene som går rett utenfor luftegården. Kattene går ut og inn som de ønsker. 

Vi fórer med tørrfor av god kvalitet med mange økologiske ingredienser og uten syntetiske tilsetningsstoffer. Alle våre produkter er kornfrie. Kattene får våtfor når de blir lagt på rommet om kvelden. Vi tilbyr råfóring for de som ønsker det. 

Egen mat kan selvfølgelig medbringes hvis katten er veldig kresen eller har andre spesielle behov.

Alle vaskeprodukter vi bruker er uten skadelig kjemi. Teppene vi bruker på soveplassene er øko-tex merket. Vi har ingen trådløst nettverk, slik at kattene ikke blir påvirket av det. 

Vi viser gjerne fram kattehotellet. Ta kontakt på forhånd, så avtaler vi en tid. 

Velkommen til oss 

bottom of page